Kroont jouw team zich tot landskampioen? Zet in en win ruim 22X je inzet!

Met het nieuwe Eredivisie-seizoen voor de deur is dé vraag van het moment welk team zich aan het eind van de rit tot landskampioen kroont. Gaat de titelrace ook dit jaar weer tussen Ajax en PSV? Of weten Feyenoord en AZ zich dit seizoen als dark horses te mengen in de strijd om de landstitel? Een mooie kans om een extra zakcentje te verdienen bij Jack's Casino!

Als we nu kijken bij de quoteringen van Jack's, dan lijkt ook dit seizoen de titel in Amsterdam te blijven. Ajax staat met een odd van 1.65 bovenaan de ranglijst, gevolgd door PSV met 2.75. Na een flink gat is Feyenoord terug te vinden op de derde plaats. De vernieuwde ploeg van Arne Slot krijgt een odd van 12.00, waarna AZ volgt met 18.00. Om de titelrace nog spannender te maken heeft Jack's een speciale actie op touw gezet. Kroont jouw team zich tot landskampioen? Dan kan je ruim 22 keer je inzet verdienen. Let wel op: spelers die in aanmerking komen voor deze Odds Boost, worden uitgesloten voor de Sports Welkomstbonus van Jack's.

Nieuwe spelers met een leeftijd van 24 jaar of ouder kunnen profiteren van deze Odds Boost. De boost is te gebruiken op de zogeheten outright winnaar Eredivisie en enkel geldig op Ajax, PSV, Feyenoord of AZ. Jack's verhoogd de odd van de toekomstige Eredivisie-kampioen naar 22.23 en er kan maximaal €2,- worden ingezet op deze verhoogde odd. De actie kan niet worden gebruikt in combinatie met andere bonussen. Er kan maximaal één team worden gekozen voor deze Odds Boost en na het activeren niet meer worden gewijzigd. Meld je nu aan!

Wat kost gokken jou? Wees bewust, speel bewust 18+

Ook interessant