'Justin Kluivert vertrekt naar de Premier League'

Justin Kluivert lijkt zijn carrière voort te gaan zetten in de Premier League. Fulham zou de volgende bestemming zijn voor de jeugd-internationals. De aanvaller is bij zijn huidige club AS Roma overbodig en mag zo vertrekken. In Engeland zou een langdurig contract voor Kluivert klaar liggen.

Diverse media brachten Kluivert al eerder in verband met een overstap naar Fulham. In Italië weet men nu te melden dat Kluivert voor tien miljoen euro de overstap van de Serie A naar de Premier League gaat maken. Fulham promoveerde afgelopen seizoen als kampioen van de Championship naar de hoogste divisie van Engeland. Kluivert lijkt zou een contract tot medio 2027 gaan ondertekenen.

Kluivert keerde deze zomer terug bij AS Roma, na een huurperiode bij OGC Nice. In Frankrijk was de aanvaller in 31 wedstrijden goed voor zes doelpunten én assists. Onlangs kwam naar buiten dat de toekomst van Kluivert nog altijd niet bij AS Roma ligt en deze zomer dus mag vertrekken. Sinds zijn transfer van Ajax naar AS Roma in 2018 kwam Kluivert 68 in actie voor de Serie A-club, waar hij nog tot medio 2023 onder contract staat.