Jan Mulder ziet positieve kant bij aanstelling Overmars: "Hij kan zomaar met Xavi en Pep bellen"

In de wekelijkse column van Jan Mulder in de HUMO gaat de analist de moeilijke onderwerpen uit de voetbalwereld niet uit de weg. In zijn meest recente column ging het over de veelbesproken aanstelling van Marc Overmars in Antwerpen en de positieve kant voor de club.

Het nieuws over de aanstelling van Overmars viel vooral in Nederland niet in goede aarde. "Op de Bosuil viel de term 'tweede kans', in Nederland gingen de commentaren van 'niet goed snik' naar 'bord voor de kop'. Ik ben deskundige grensoverschrijdend gedrag noch expert tijdstip herintreding op de werkvloer, maar hoewel iedere overtreder een tweede kans is gegund, kwam die hier toch wel iets te snel", schreef Mulder. 

Positieve kant aanstelling Overmars
Toch ziet Jan Mulder ook een gouden kans voor Antwerp: "Marc Overmars vestigde zijn reputatie in een krankzinnige tijd van alsmaar stijgende transfersommen. Met het netwerk van Marc (hij kan zomaar met Xavi en Pep bellen!) zal de Champions League worden bestormd, dichter bij huis zijn nationale bekers en ritsen kampioenschappen nu al zeker. Ik zie een nauwelijks te benutten tweede kans, in het leven van Marc Overmars."