Deze vijf wedstrijden moet je komend weekend echt zien!

Na een midweekse speelronde staat het weekend alweer voor de deur. Komende zaterdag en zondag staan er weer een hoop mooie wedstrijden op het programma. Deze vijf wedstrijden moet je komend weekend zeker zien!

Chelsea - Manchester City

Een topper in de Engelse Premier League: Chelsea - Manchester City. De ploeg van trainer Thomas Tuchel draait op volle toeren, na vijf wedstrijden staat Chelsea bovenaan in de Engelse competitie. Manchester City staat er iets minder voor, na vijf wedstrijden staat de ploeg van Pep Guardiola op een vijfde plek met tien punten. Zaterdagmiddag om 13:30 uur staat deze topper op het programma, live te zien op ZiggoSport

Inter - Atalanta

Voor de Nederlandse kijkers is dit een erg leuke wedstrijd om naar uit te kijken. Inter en Atalanta hebben beiden veel Nederlanders in de selectie: Marten de Roon, Teun Koopmeiners en Hans Hateboer (Atalanta) en Denzel Dumfries (Inter). Ze hebben allemaal al hun minuten gemaakt dit seizoen, maar zien we ze allemaal in actie zaterdag?. In de Serie A staan beide teams er meer dan prima voor: Inter staat aan kop met dertien punten uit vijf, Atalanta heeft drie punten minder dan de ploeg van Denzel Dumfries. De wedstrijd is zaterdagvond 25 september om 18:00 uur te zien op ZiggoSport.

Vorig seizoen schoot Milan Skriniar Inter naar drie punten

Willem II - PSV

De Brabantse derby staat weer op het programma: Willem II - PSV. De ploeg van Fred Grim staat op plek drie in de Eredivisie na zes speelrondes. De Tricolores zijn behoorlijk in vorm. PSV daarentegen staat altijd nog maar één puntje achter Ajax, maar het spel van de Eindhovenaren is heel erg matig. Afgelopen zondag nog afgedroogd door Feyenoord (0-4), en met de hakken over de sloot gewonnen van Go Ahead Eagles (1-2). Willem II - PSV staat zaterdagmiddag 25 september om 16:30 uur al op het programma, live te zien op ESPN.

Zo ging het vorig seizoen...

Arsenal - Tottenham

Arsenal - Tottenham oftewel De Noord-Londense derby. Twee ploegen die nog steeds fungeren als 'The Big Six', al lijkt Arsenal daar de laatste jaren van af te glijden met mindere prestaties. Oefenmeester Mikel Arteta is alweer slecht begonnen aan de competitie, na vijf wedstrijden maar zes punten gepakt. Aan de andere kant heeft Arsenal ook al Chelsea en Manchester City gehad als tegenstanders. Onder de nieuwe trainer Nuno Espírito Santo is Tottenham goed begonnen. In de eerste wedstrijd werd met 1-0 van Manchester City gewonnen, maar Tottenham staat nu toch op plek zeven. Na vijf wedstrijden negen punten pakken is niet slecht en niet goed voor Tottenham, die wel Harry Kane uit handen hebben gehouden van grote topclubs. Deze derby is zondagmiddag 26 september om 17:30 uur te zien op ZiggoSport.

Lazio -  AS Roma

Één van de meest beladen Europese derby's: De Romeinse derby tussen AS Roma en Lazio Roma. Elk seizoen is de Romeinse derby Lazio - AS Roma één van de belangrijkste wedstrijden die in Italië gespeeld wordt. De twee Italiaanse clubs spelen in hetzelfde stadion, het Stadio Olimpico. De ene week kleurt het stadion Celeste wanneer Lazio de gastheer is en de andere week voert Giallo Rosso de boventoon wanneer AS Roma thuis speelt. In de Serie A staat AS Roma vijfde na vier wedstrijden met negen punten. Lazio heeft ook vier wedstrijden gespeeld, maar heeft zeven punten en staat op plek zeven. Deze beladen derby is zondagavond 26 september om 18:00 uur te zien op ZiggoSport.

Vorig seizoen won Lazio overtuigend

Feyenoord-doelman vertrekt