'Schreuder gaat België na een paar maanden weer verlaten, weg naar Ajax ligt open'

Alfred Schreuder gaat Club Brugge na het seizoen hoe dan ook verlaten. Ajax is al een langere tijd geïnteresseerd in de 49-jarige oefenmeester en hij zou de vertrekkende Erik ten Hag moeten opvolgen. Nu zou Schreuder hebben aangegeven op zoek te willen gaan naar een nieuw avontuur.

Dit meldt Jeroen Stekelenburg van de NOS zondagavond tijdens Studio Voetbal: “We zijn een beetje richting onze Belgische bronnen gaan bellen. Het verhaal is wel dat inmiddels bevestigd is dat hij volgend seizoen niet de trainer van Club Brugge zal zijn. Dat zou ook vanuit Schreuder naar de club zijn gedaan. Dat betekent dat de weg vrij is. Het lijkt heel erg de kant van Ajax op te gaan.”

Schreuder is met Brugge de nieuwe koploper van de Belgische competitie. Afgelopen zondagmiddag won de ploeg van de oud-prof met 0-2 van Union Sint-Gillis waardoor Brugge over Union heen is gegaan. Met nog drie wedstrijden te gaan hebben Club en Schreuder het landskampioenschap in eigen hand.

Niet alleen Ajax is geïnteresseerd in Schreuder. Afgelopen week kwam er namelijk nieuws naar buiten dat ook Sevilla de oefenmeester aan zou willen stellen. Het is nog afwachten waar de trainer komende zomer gaat tekenen. Wel lijkt een vertrek uit België zo goed als zeker.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl