'Ajax maakt interesse in Mexicaan concreet, naam eigen rechtsachter val binnen Eredivisie'

Ajax zou de strijd om Jorge Sánchez nog niet hebben opgegeven. Eerder leken de Amsterdammers de komst van Sánchez uit te stellen. Er zou namelijk eerst iemand moeten worden verkocht. Daar lijkt nu spoedig verandering in te komen.

Zo zou de naam van Sean Klaiber rondzingen bij FC Utrecht. De rechtsachter lijkt overbodig bij Ajax en zou zo kunnen terugkeren bij zijn oude liefde. Klaiber vertrok in 2020 van Utrecht naar Amsterdam, waar hij mede door blessureleed slechts 22 keer in actie kwam. Nu Ajax de weg voor Sánchez lijkt vrij te maken, zouden de onderhandelingen met Club América in volle gang zijn.

Volgens De Telegraaf zouden technisch manager Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar de interesse in Sánchez concreet hebben gemaakt. De rechtsachter zou ook kunnen genieten van interesse uit de Europese top, waar Chelsea, Real Madrid en Manchester City werden genoemd. Het medium stelt dat die club niet dusver nog niet concreet waren voor Sánchez.

Hoe diep Ajax in de buidel moet tasten voor de 24-jarige verdediger, is niet duidelijk. De marktwaarde van Sánchez wordt geschat op zo'n vijf miljoen euro.

Net binnen