Weet Vitesse of AZ de eerste stap richting een Europees ticket te zetten?; Zet in en win!

Vitesse en AZ knokten zich afgelopen zondag met een comeback naar de finale van de play-offs. AZ poetste een 3-2 verlies weg door in eigen huis af te rekenen met SC Heerenveen (2-0), terwijl Vitesse in Arnhem een 3-1 verliespartij tegen FC Utrecht wegpoetste (3-0).

De nummer vijf en zes van de Eredivisie willen opnieuw Europees voetbal spelen, maar er is nog slechts één ticket beschikbaar. Vitesse trapt de eerste ontmoeting van het tweeluik af in de GelreDome en hoopt meteen goede zaken te doen, terwijl AZ bij een overwinning het duel thuis kan uitspelen. Een mooie kans om een extra zakcentje te scoren bij Jack's Casino!

Van de laatste vier ontmoetingen tussen beide ploegen wist AZ er twee te winnen, won Vitesse er één en werd er eenmaal gelijkgespeeld. Beide clubs stonden in 2017 nog tegenover elkaar in de bekerfinale, welke Vitesse met 2-0 wist te winnen. Verslaat de ploeg uit Arnhem AZ opnieuw of knokt AZ zich naar een belangrijke overwinning?

Vitesse (3.05) / AZ (2.35) wint de eerste ontmoeting van de finale

In de Eredivisie schoot Loïs Openda er op los. De Belgische-huurling wist in 33 wedstrijden maar liefst achttien het net te vinden. In de play-offs was Openda tot nu toe nog niet trefzeker. Weet de rappe spits daar in de eerste ontmoeting met AZ verandering in te brengen?

Loïs Openda scoort tegen AZ (3.15)

De meest recente ontmoeting tussen beide partijen leverde vier doelpunten op. AZ won eerder in april dit jaar met 3-1 van Vitesse. In de play-offs waren beide ploegen tot nu toe goed voor vier doelpunten. Weten Vitesse en AZ voor veel doelpunten te zorgen?

Tijdens Vitesse – AZ vallen er meer dan 2,5 doelpunten (1.83)

Vitesse trapt donderdagavond om 20:00 uur af in Arnhem tegen AZ. Nieuwe storters ontvangen een free bet die kan oplopen tot maar liefst €50. Maar speel bewust, 18+. Registreer je nu!