Zien: alle Ajax-doelpunten tegen SV Meppen!

Het officieuze debuut van Alfred Schrueder bij Ajax is goed verlopen, de Amsterdammers wonnen met 3-0 van het Duitse SV Meppen. Het is de eerste oefenwedstrijd van Ajax, kort voordat ze op trainingskamp gaan in Oostenrijk op 17 juli. De spelers die de afgelopen weken nog interlands moesten spelen, waren nog niet van de partij.

De eerste goal valt al vroeg in de eerste helft. In de achttiende minuut is het Christian Rasmussen die met een hard en laag schot Ajax op een voorsprong zet.

Nog geen vijf minuten later is het Sontje Hansen die de voorsprong verdubbelt. Het talent staat op het juiste moment op de juiste plek en schiet de bal laag in de rechterhoek.

Met een schitterende pass van Naci Ünüvar kan Hansen krap tien minuten later ook de derde goal maken voor de Amsterdammers. Weer schiet het talent de bal in dezelfde hoek. Het is de laatste goal van de wedstrijd, waarin Ajax swingend aan een overwinning komt.