Groep supporters komt op ADO-complex verhaal halen bij Kuyt

Een groep van ongeveer 25 ADO Den Haag-supporters is zondagmiddag naar het trainingscomplex van de club gekomen om in gesprek te gaan met Dirk Kuyt. Het heeft alles te maken met de tegenvallende resultaten sinds de aanstelling van de voormalig Feyenoorder. Gewonnen werd er dit seizoen pas één keer, vier keer ging er een wedstrijd verloren.

Voor de zekerheid waren er extra stewards ingezet, ook was de politie preventief aanwezig. Het gesprek, waar Kuyt zelf mee had ingestemd, verliep echter rustig. Algemeen directeur Edwin Reijntjes laat weten dat hij zich niet onder druk laat zetten. 'We gaan geen paniekvoetbal spelen', laat Reijntjes weten in gesprek met Omroep West. 

De positie van de beginnend hoofdtrainer heeft nog niet ter discussie gestaan in de bestuurskamer. 'Nee, totaal niet. De komende weken moet er gepresteerd worden. We hopen op een snelle kentering. Natuurlijk hoop je dat de veranderingen eerder resultaten hadden opgeleverd, maar dat gaat echt komen, daar ben ik van overtuigd', besluit Reijntjes.