Feyenoord wil contract Slot openbreken en verlengen na indrukwekkend seizoen

Dat Feyenoord het liefst nog jaren door wilt gaan met Arne Slot, is na de prestaties van het reeds verstreken seizoen geen verrassing. De Rotterdammers willen echter snel daad bij het woord voegen en het contract van de imponerende trainer openbreken en verlengen, zo meldt het Algemeen Dagblad woensdagavond.

Eerder dit seizoen werd de optie in het contract van Slot al gelicht. Hierdoor ligt de in Bergentheim geboren trainer tot 2024 vast in Rotterdam. Technisch directeur Frank Arnesen zou echter graag tot een langere verbintenis willen overgaan. 'Het klopt dat we daarmee bezig zijn', reageert de Deen voorzichtig in gesprek met het medium.

De bal lijgt nu bij de trainer in kwestie. Zijn prestaties in zijn eerste seizoen in De Kuip zullen smaken naar meer, maar aan de andere kant weet Slot dat er deze zomer het nodige zal gaan veranderen. Eerder op de woensdag werd duidelijk dat Cyriel Dessers de club definitief verlaat. Een waslijst aan namen, waaronder veel sterkhouders, zou de Belg kunnen gaan volgen. 

Feyenoord-doelman vertrekt