Erik ten Hag na Klassieker: "Ik denk dat we onze beste eerste helft van het seizoen hebben gespeeld"

Ajax won De Klassieker zaterdagmiddag met 4-0 van rivaal Feyenoord. Trainer Erik ten Hag is zeer tevreden over het spel van Ajax tegen de Rotterdammers, met name de eerste helft.

"Ik denk dat we onze beste eerste helft van het seizoen hebben gespeeld", stelt Ten Hag na de wedstrijd voor de camera van AjaxTV. De trainer was voornamelijk erg te spreken over de Braziliaan David Neres. "Dit is de Neres die je wil zien, een sterke speler die scherp is in zijn dribbels en in het afjagen." Bekijk het hele interview hieronder.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE! Ajax - Feyenoord: Doelpunten, hoogtepunten en samenvatting #AJAFEY’

Sjaak Swart fileert achterhoede van Feyenoord na De Klassieker: "Heeft die Senesi ooit gevoetbald?"

Hakim Ziyech heeft geen medelijden met Feyenoord en vindt hij de Rotterdammers nog wel een topclub?

Beelden die je nog niet zag: ME moet ingrijpen bij spelersbus en slaat Feyenoord-fans (VIDEO)

'Het ongelukkige huwelijk tussen Feyenoord en Jaap Stam kan niet voortduren'

Collega pesten! Feyenoord-fan krijgt antidepressiva na De Klassieker

Van Hanegem liet tweede helft van De Klassieker schieten: "Tot de rust volgehouden, deed zoveel pijn"

Jens Toornstra doet opvallende uitspraak na 4-0 nederlaag bij Ajax: "Niet beschamend"

Feyenoord-'fans' schelden Kenneth Vermeer uit na stoppen spelersbus (VIDEO)

BEELDEN: Feyenoord-spelers in gesprek met boze supporters

Woedende Feyenoord-fans rondom spelersbus: "Japie pak je koffers maar"

trending
Lees verder over‘Alles over Ajax: Nieuws, geruchten, interviews en veel meer’

Is dit de ideale opvolger van Erik ten Hag? "Geloof mij: dan gaat Ajax er echt niet op achteruit"

BREKEND: Sergiño Dest hakt knoop door en kiest definitief voor Amerika

Ajax-fans niet blij met Rafael van der Vaart na appje aan Tottenham Hotspur over Hakim Ziyech

Wat is er toch met Matthijs de Ligt? Nederlander geeft tegen Lecce weer een penalty weg (VIDEO)

Ajax-fans zorgen tijdens laatste training voor #ajafey voor ongelooflijke sfeer op De Toekomst

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Feyenoord

Nico Tagliafico kijkt zijn debuut tegen Feyenoord terug en lacht: "Leek net Argentinië qua sfeer"

Deze tirade is niet normaal: Zlatan Ibrahimovic sloopt alles en iedereen in de Major League Soccer

Engels bekerduel dag vervroegd zodat honderden Ajax-fans wedstrijd niet kunnen bijwonen