Feyenoord verwacht dat Sinisterra in Rotterdam blijft

Feyenoord verwacht in de laatste dagen van de winterse transferwindow geen afstand te hoeven doen van Luis Sinisterra. Volgens 1908_nl speelt er van alles rondom de Colombiaan, maar een tussentijds vertrek lijkt uitgesloten.

Er werden geen clubs genoemd, maar in de huidige transferwindow was de sfeer ietwat gespannen rondom de club uit Rotterdam-Zuid. Maandagavond om 23:59 sluit de transfermarkt en is het niet meer mogelijk om spelers te kopen of verkopen. De 22-jarige buitenspeler is bezig aan een goed seizoen en heeft in totaal 26 goals gemaakt en 22 assists gegeven. 

Sinisterra had onlangs zijn contract verlengd tot medio 2024. De rappe Colombiaan moet miljoenen gaan opleveren en zijn huidige marktwaarde wordt op 16 miljoen euro geschat door Transfermarkt.nl. Napoli en Sassuolo werden eerder al gelinkt aan de 22-jarige rechtspoot.

Nu het einde van de transferperiode nadert, verwacht Feyenoord geen afscheid meer te hoeven nemen van de aanvaller, volgens FeyenoordTM. De zaakwaarnemer van de Colombiaan werd in het buitenland gespot en enkele clubs hebben ook geïnformeerd, maar nu lijkt Sinisterra ook na januari gewoon in de Kuip te spelen.

Feyenoord-doelman vertrekt