Antony gelukkigste man op aarde: "Mooiste moment in mijn carrière"

Ajax-aanvaller Antony is ontzettend blij met zijn oproep voor de nationale ploeg van Brazilië. De 21-jarige buitenspeler noemt deze oproep het mooiste wat hij tot op heden heeft bereikt in zijn loopbaan. De Braziliaan benadrukt ook dat hij op zijn plek zit in Amsterdam.

Zijn goede vorm heeft geleid tot een plaats in de selectie van de Seleção. "Dat is het mooiste wat ik tot nu toe heb bereikt in mijn carrière", laat de rappe linkspoot weten aan Het Parool.

Publiekswissel

In de thuiswedstrijd tegen FC Groningen liet Antony wederom zien hoe belangrijk hij is voor de Amsterdammers. Hij scoorde de tweede goal en werd daarna met een publiekswissel naar de kant gehaald. Gedurende zijn tocht naar de dug-out werd de Braziliaan bedankt door het klappende Ajax-publiek. "Het was een stukkie lopen, maar het is prachtig om zoveel liefde en steun te ontvangen", zegt hij.

Antony is helemaal op zijn plek in Amsterdam. "Ik sta elke dag met een lach op en ga met plezier naar de club", stelt de international, om vervolgens zijn teamgenoten te bedanken. "Zij laten mij vrij om in mijn rol te komen. Daardoor kan ik voetballen zoals ik nu doe".

Ook interessant