Spelerspaspoort Nicolás Tagliafico (profiel)

Profiel: Nicolás Tagliafico (Calzada, 31 augustus 1992) staat onder contract bij Ajax.

Spelerspaspoort Nicolás Tagliafico (profiel)

Ajax

Tagliafico maakte op zondag 21 januari 2018 zijn competitiedebuut voor de club uit Amsterdam, tegen Feyenoord  (2-0). Vanaf dat moment zou hij vrijwel onafgebroken in de basis staan. In seizoen 2018/19 maakte Tagliafico zijn debuut in de Champions League. Tijdens zijn eerste wedstrijd in de groepsfase van dit toernooi, op 19 september 2018 tegen AEK Athene, scoorde hij twee keer. Ajax en Tagliafico beleefden een succesvol seizoen, waarin de halve finale van de Champions League werd bereikt en de dubbel werd gewonnen. Tagliafico was ook aanvallend van belang. In alle nationale en internationale competities samen scoorde hij zes keer en gaf hij zes assists. Ook in de seizoenen 2019/20 en 2020/21 bleef hij de onomstreden linksback van Ajax. In november 2020 verlengde hij zijn contract bij Ajax met een jaar tot de zomer van 2023.

Argentinië

Tagliafico speelde voor Argentinië onder 15, onder 17 en onder 20. Hij debuteerde op 9 juni 2017 in het Argentijns elftal onder bondscoach Diego Maradona, tijdens de Superclásico de las Americás tegen Brazilië. Deze wedstrijd werd met 1-0 gewonnen. Tagliafico werd in 2018 opgenomen in de Argentijnse selectie voor het WK 2018. Tijdens het WK speelde hij in alle vier wedstrijden die Argentinië speelde. Tagliafico droeg op 8 september 2018 voor het eerst de aanvoerdersband, tijdens een oefeninterland tegen Guatemala. Dit bij afwezigheid van de vaste aanvoerder Lionel Messi. Vier dagen later was hij tegen Colombia opnieuw aanvoerder. Tagliafico werd derde met Argentinië op de Copa América 2019.

Maradona

Voetballegende Diego Maradona stierf op 25 november 2020. De Argentijn was één van zo niet de beste voetballers aller tijden. Ajax speelde diezelfde dag een belangrijke thuiswedstrijd in de Champions League. Tagliafico wilde tijdens de warming up graaghet nummer ''Life is Life'' horen. Als eerbetoon aan Maradona en de vreugde die hij meenam op het veld te blijven herrineren. Zie hieronder het interview met Tagliafico na de wedstrijd.

Dit is de vriendin van Nico Tagliafico

Dit is de voorlopige selectie van Ajax in het seizoen 2021-2022

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl