'PSV in gesprek met Manchester City: toptalent gestald in Eindhoven'

Er is een Europese strijd losgebarsten om toptalent Sávio Moreira de Oliveira binnen te halen. De jeugdinternational van Brazilië staat op het punt om te tekenen bij Manchester City. Nadat hij zijn handtekening heeft gezet, wordt de aanvaller in Eindhoven gestald, volgens Voetbal International en het EIndhovens Dagblad.

De plannen zijn om Sávio de komende zomer aan te laten sluiten bij de Eindhovenaren. Op zestienjarige leeftijd debuteerde de aanvaller al voor zijn huidige club Atlético Mineiro en is door zijn huidige transferwaarde onhaalbaar voor PSV. Door zaken te doen met de Engelse topclub is het mogelijk om de Braziliaan alsnog naar Eindhoven te halen, aldus VI en ED. Door het invoeren van nieuwe regels omtrent het verhuren van spelers is het mogelijk om de aanvaller in de Eredivisie te stallen.

Op dit moment zitten PSV en Manchester City met elkaar om tafel. Niet alleen Jong PSV moet profijt hebben van zijn komst, maar de club moet ook wat aan Sávio gaan verdienen. Als Atletico Mineiro en de Engelse grootmacht het met elkaar eens worden, is het de bedoeling dat de zeventienjarige Braziliaan in Eindhoven gestald wordt.

Wie is Sávio Moreira de Oliveira?

De Braziliaanse rechtsbuiten Sávio Moreira de Oliveira is zeventien jaar oud. Het is een aanvaller die het liefst speelt als rechtsbuiten, maar ook uit de voeten kan als linksbuiten of aanvallende middenvelder. 

(TEKST GAAT VERDER ONDER AFBEELDING)

Transferwaarde

Net binnen