Ajax-bewonderaar heeft zin in Europa League-clash: "Mooi om tegen ze te spelen"

Gianluca Mancini staat donderdagavond in Amsterdam tegenover de club die hem als kind fascineerde. De verdediger van AS Roma ziet bovendien kansen tegen Ajax in de Europa League.

De druk op Roma is door de recente resultaten toegenomen. Aan de Giallorossi nu de taak om op het veld met een antwoord te komen. Volgens Mancini is daar een uitgelezen kans voor, zo liet hij weten op de persconferentie voorafgaand aan de Europa League-clash.

"We werken toe naar een fantastische wedstrijd tegen een fantastische ploeg. Ajax heeft altijd fantastische spelers voortgebracht. Als kind was ik gefascineerd door die club. Het is mooi nu tegen ze te spelen", vertelde de oud-speler van onder meer Atalanta Bergamo.

TEKST GAAT VERDER ONDER DE AFBEELDING

Verleden

"Het verleden ligt achter ons, laten we kijken naar Ajax", wilde de verdediger niet achterom kijken. Mancini ziet zeker kansen in Amsterdam. "We kunnen zeker doorgaan. Het is aan ons om dat donderdag te bewijzen". Mancini kreeg ook nog vragen over de onrust binnen de club.

De verdediger wees de verhalen over onvrede in de spelersgroep over trainer Paulo Fonseca van de hand. "Ik heb die geruchten ook gehoord, maar die zijn de wereld in geholpen om voor onrust te zorgen. We zetten geen vraagtekens bij de keuzes van de trainer".