Fledderus wil niet teveel kwijt over PSV-geruchten: 'Dan kom ik wel aan de lijn'

De Telegraaf wist woensdagochtend te melden dat PSV denkt aan Mark-Jan Fledderus. De huidig technisch directeur van FC Groningen is voor de Eindhovenaren een van de opties om de vertrokken John de Jong op te volgen. RTV Noord zocht na het nieuws contact met de TD.

In eerste instantie wilde Fledderus niks zeggen, maar uiteindelijk liet hij toch iets los. 'Op dit soort dingen kan en wil ik niet reageren. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik met FC Groningen bezig ben, want hier is momenteel genoeg te doen. Mocht de situatie veranderen, dan kom ik wel aan de lijn. Op dit moment is het geen issue in ieder geval', aldus de 39-jarige Drent.

PSV gaat mogelijk een twee-eenheid creëren op technisch vlak. De club denkt erover na om Jan Vennegoor of Hesselink of Ernest Faber door te schuiven naar een technische functie om vervolgens een meer ervaren technische man aan te stellen die met één van de twee kan gaan samenwerken. Voor dat laatste is Fledderus één van de opties. In dat kader zijn ook Jordy Zuidam en Grétar Steinsson kandidaten.