KNVB komt met duidelijk statement na ongeregeldheden Eredivisie

De KNVB heeft donderdagavond een statement naar buiten gebracht omtrent de ongeregeldheden van afgelopen week in de Eredivisie. Bij meerdere wedstrijden moest er worden ingegrepen door scheidsrechters en nu is het dus de bond die ingrijpt.

Incidenten

Bij de wedstrijd FC Groningen - Vitesse werd de keeper van de Arnhemmers met bier bekogeld door het thuispubliek. In diezelfde wedstrijd renden ook een aantal jongens het veld op in hun onderbroek. Maar ook bij andere wedstrijden ging het mis. Bij FC Utrecht - RKC Waalwijk van afgelopen zaterdag werden er aanstekers en bier het veld opgegooid

Statement

In het statement legt de KNVB de nadruk op het feit dat ze het gedrag 'ten zeerste afkeuren'. Ook gaat de voetbalbond optreden tegen de ongeregeldheden. "Clubs en KNVB doen er alles aan om daders van dergelijke ongeregeldheden op te sporen. Zij kunnen een boete en een jarenlang landelijk stadionverbod tegemoetzien." De KNVB sluit af met een boodschap aan alle voetbalsupporters. "We zijn erg blij dat we in het betaald voetbal vanaf komend weekend weer 100% van de stadioncapaciteit mogen gebruiken, maar het zal duidelijk zijn dat we dit wangedrag in de stadions graag direct zien verdwijnen. We roepen alle supporters dan ook op om gezamenlijk hun club op een positieve manier te ondersteunen", aldus de voetbalbond.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl