FC Utrecht stelt Oussama Tannane op non-actief na 'zware misdragingen' op training

FC Utrecht heeft Oussama Tannane per direct op non-actief gesteld. Dit communiceert de club via de officiële kanalen. Binnenkort volgt een gesprek tussen beide partijen om over een oplossing na te denken. Hoewel FC Utrecht niet meldt waarom is overgegaan tot deze maatregel, weet Telegraaf-journalist Jeroen Kapteijns wat de aanvaller heeft misdaan.

Tannane zou deze week twee keer lelijk over de scheef zijn gegaan. Eerst blesseerde hij Sean Klaiber afgelopen dinsdag met een harde tackle en het tweede incident, van afgelopen donderdag, was zo ernstig dat tot deze maatregel is besloten. Wat er toen precies is voorgevallen, is nog niet bekend. Tannane was volgens de journalist zwaar gefrustreerd over het feit dat hij zijn basisplaats was kwijtgeraakt. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl