Mino Raiola woest op Roger Schmidt: "Ik vind dat deze trainer de weg kwijt is"

Mohamed Ihattaren en trainer Roger Schmidt lagen afgelopen week weer overhoop met elkaar. Schmidt nam Ihattaren niet op in de wedstrijdselectie voor de topper tegen Ajax. Mino Raiola, zaakwaarnemer van de PSV-middenvelder, is laaiend. 

"Ik ben het niet eens met het statement en ook niet met de beslissing", zo laat de spelersmakelaar weten in gesprek met De Telegraaf. "Ik wil hier een hartig woordje over spreken met PSV. Ik vind dat deze trainer de weg kwijt is, wanneer hij zijn eigen mening moet laten rechtvaardigen door de spelersgroep. Dan kunnen we beter thuisblijven". 

"Neemt hij volgende week zijn partner mee om te vertellen wat die van zijn beslissingen vindt? Dit heb ik nog nooit gezien en het slaat nergens op. Van wat ik heb begrepen, wordt dit niet eens gedragen door de spelersgroep", aldus Raiola, die sinds januari 2020 zaakwaarnemer is van de middenvelder. 

Contractverlening onwaarschijnlijk 

De kans dat het 19-jarige toptalent zijn contract gaat verlengen in Eindhoven is nihil: "Het is wat het is. Niet iedere trainer past bij iedere speler en andersom. Dat heb ik met de grootste spelers meegemaakt en dat is niet zo erg. Maar wat deze trainer in de communicatie laat zien, is heel slap. Ik ga dit met de clubleiding bespreken, maar hou er niet van derde partijen erbij te betrekken. Ik vind dit PSV-onwaardig".