Van Gaal stuurde veelzeggende bericht naar Oranje-international

Louis van Gaal maakte vrijdagmiddag 11 november de selectie van Oranje bekend en beraadt zich inmiddels over wie van 26 spelers die zijn meegereisd naar Qatar in de basis zullen starten tegen Senegal. Een van de spelers die kans maakt op een plekje bij de eerste elf is Steven Berghuis. Sjoerd Mossou, columnist van het Algemeen Dagblad, meldt dat de middenvelder Ajax heeft verteld over app-contact dat hij met de bondscoach had vorig jaar en hierop reageerde Van Gaal zoals alleen hij kan.

Berghuis wenste de bondscoach middels een app-bericht beterschap. Van Gaal reageerde op geheel eigen wijze: "Dankjewel, ik hoop dat je er klaar voor bent om straks wereldkampioen te worden", luidde het bericht van de bondscoach terug. Volgens Mossou een teken dat Van Gaal voortdurend bezig is met het inbrengen van het geloof dat Nederland de wereldtitel in de wacht kan slepen, 'ook op onvermoede momenten'.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl