'PSV heeft gewenste opvolger Van Nistelrooij binnen'

PSV is erin geslaagd om een opvolger te vinden voor Ruud van Nistelrooij. De 45-jarige Geffenaar schuift door naar de hoofdmacht van de Eindhovenaren en dat zorgt voor een openstaande vacature. Adil Ramzi gaat met ingang van volgend seizoen aan de slag als hoofdtrainer van Jong PSV, aldus VI en het Eindhovens Dagblad.

Ramzi is geen onbekende van het beloftenelftal, want afgelopen seizoen fungeerde hij als assistent van Van Nistelrooij. Het Eindhovens Dagblad wist eerder al te melden dat de Marokkaan in beeld was bij de clubleiding en die aanstelling lijkt nu dan ook definitief. Hedwiges Maduro was een andere potentiële kandidaat, maar hij koos ervoor om bij Almere City te blijven.

Jong PSV eindigde dit seizoen op de twaalfde plaats van de Keuken Kampioen Divisie. Met dit resultaat eindigde zij boven het beloftenelftal van AZ, maar ruim achter het jeugdteam van Ajax. Van Nistelrooij vervangt de vertrekkende Roger Schmidt, die na twee jaar Eredivisie vertrekt naar het Portugese SL Benfica.