Suarez houdt Atletico op kampioenskoers; pijnlijke thuisnederlaag Koeman

Atlético Madrid blijft - met nog een wedstrijd op het programma - op koers voor de elfde landstitel in Spanje. Het won dankzij een treffer van Luis Suárez in de 88ste minuut van Osasuna: 2-1. Atleti houdt daarmee twee punten voorsprong op nummer twee Real Madrid, dat met 0-1 won bij Athletic Bilbao.  FC Barcelona is klaar dit seizoen na een pijnlijke thuisnederlaag tegen Celta de Vigo, 1-2

Suarez met zijn belangrijkste goal voor Atletico Madrid

Ontslag Koeman aanstaande?

Ronald Koeman verloor dus met Barcelona en na afloop vroegen Spaanse journalisten hem naar zijn toekomst bij de club. "Ik zal hier niet meer op antwoorden. Ik heb alles wat ik hierover te zeggen had, tijdens de persconferentie eerder al gezegd.  De kampioen wordt de terechte kampioen en dat zijn wij duidelijk niet." 

Uitslagen La Liga Speelronde 37

uitslagen la liga speelronde 37

Stand La Liga na speelronde 37

Stand La Liga na speelronde 37. Atletico Madrid koploper

Progamma La Liga Speelronde 38

Kampioenswedstrijd Atletico Madrid tegen Valladolid. Een gelijkspel volstaat voor de ploeg van Simeone. 

Progamma La Liga Speelronde 38 kampioenswedstrijd Atletico Madrid

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl