ZIEN! Braziliaanse legende vereeuwigd op PSV 'Walk of Fame' (VIDEO)

PSV heeft diverse Wereldvoetballers onder contract gehad. Zo droegen Ruud Gullit, Ruud van Nistelrooij, Arjen Robben en ook de Braziliaanse Ronaldo het shirt van de Eindhovenaren. Een andere Braziliaan die in de jaren '90 het publiek in Eindhoven vermaakte, was Romario. De Braziliaanse baltovenaar keerde in november terug bij PSV om zijn voeten te laten vereeuwigen op de Walk of Fame in het Philips Stadion.

Energie Direct was enkele seizoen de shirtsponsor van PSV. De samenwerking tussen de club en het energiebedrijf kwam ten einde in de zomer van 2022 en als dank ontvingen de Eindhovenaren een uniek cadeau: een Walk of Fame in het Philips Stadion met elf clubhelden van PSV. In eerste instantie ontbrak Romario en dit zorgde voor enige discussie. De Eindhovenaren besloten het desondanks goed te maken en voegde de voeten van de Braziliaanse balkunstenaar alsnog toe.

Bekijk hier het interview van Romario over zijn tijd bij PSV:

Bekijk hier enkele hoogtepunten van Romario en zie direct de reden waarom de Braziliaan niet mag ontbreken in de Walk of Fame bij PSV:

Net binnen