Sturm Graz schrok van geweld: Feyenoord-hooligans richten schade van 250 duizend euro aan

Feyenoord nam het op 27 oktober in Oostenrijk op tegen Sturm Graz. Rondom de wedstrijd verliep het lang niet even goed. Zo waren er rellen en werd er flinke schade aangericht in het stadion in Graz.

Er werden onder andere toiletten en wasbakken vernield waardoor er waterleidingen sprongen. Vervolgens werden diverse gedeelten van het stadion beschadigd door het stromende water. De totale schade wordt tussen de 250- en 300 duizend euro geschat. Dit weet Gerard Pototschnig van Stadion Graz Liebenau te vertellen. Naast de toiletten moest ook een verkooppunt voor drank en eten het ontgelden. “Toen het onrustig werd besloten de twee dames van het verkooppunt de kraam te sluiten. Met karatetrappen hebben de supporters de rolluiken van de kraam kapotgetrapt. Uit angst hebben de twee dames zich verstopt in een kast. Ze hebben echt gevreesd voor hun leven.”

Feyenoord zal moeten betalen

Sturm Graz huurde het stadion Merkur Arena voor het duel met Feyenoord en zal opdraaien voor de rekening van de vernielingen. “Wij betalen die rekening en leggen die vervolgens voor aan Feyenoord. Betaalt Feyenoord de rekening niet, dan schakelen we de UEFA in.”

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl