Ten Hag kiest tussen Timber en Villarreal-verdediger

In een zoektocht naar versterking in de defensie heeft Manchester United twee namen bovenaan de lijst gezet. Eerder werd al bekend dat Jurrien Timber één van deze twee namen is en Villarreal-verdediger Pau Torres is volgens diverse bronnen de andere topkandidaat.

Pau Torres genoot vorige zomer ook al interesse van diverse topclubs, waaronder Manchester United en Real Madrid, maar concreet werden beide niet. Na een uitstekende Champions League-campagne heeft de centrale verdediger zich nog meer laten zien en dus lijkt een overstap naar een grotere club nu onhoudbaar. Torres ligt nog tot medio 2024 vast bij Villarreal en beschikt volgens Transfermarkt over een waarde van 50 miljoen euro. Zijn prijskaartje wordt ook op dit bedrag geschat en dus zal Manchester United wederom diep in de buidel moeten tasten voor versterking.

Beperkt budget

Volgens het Britse ESPN heeft Ten Hag komende zomer een budget van 120 miljoen euro tot zijn beschikking. Met de spelers die Ten Hag zou willen halen is dit budget erg mager en daarom mogen onder andere Antony Martial, Aaron Wan Bissaka en Dean Henderson eventueel vertrekken. Naast een centrale verdediger zouden een rechtsachter, een middenvelder en een aanvaller op de lijst staan.