Jansen blikt vooruit op Twente en terug op Heracles, ''Sfeer is in de groep is rustiger''

AZ reist donderdag af naar Enschede voor het treffen met FC Twente. De ploeg uit Alkmaar kent een slechte seizoensstart. Na de 3-2 nederlaag bij Heracles staat AZ op de voorlaatste plaats in de Eredivisie. In Enschede moet dus gewonnen worden door de mannen van Pascal Jansen. AZ TV blikte alvast vooruit op de wedstrijd met de trainer.

In de wedstrijd tegen Heracles kreeg AZ in minuut 94 een vrije trap tegen, Rai Vloet krulde deze weergaloos binnen. De nederlaag in Almelo was een harde dreun voor AZ. ‘’De sfeer in de groep is wel iets rustiger natuurlijk, dat is ook wel gepast na de onnodige nederlaag. Dat laatste moment was onnodig en we hebben dan ook gezeten om te kijken wat er beter moet’ laat Jansen weten. ‘’In zo’n eindfase, als je er alles aan hebt gedaan om op 2-2 te komen, mag zoiets niet gebeuren.’’

De voorbereiding op de uitwedstrijd tegen Twente is kort. ‘’We hebben weinig tijd, zondag hebben we nog gespeeld, dinsdag is er voor het eerst weer getraind, en nu staat het vizier volledig gericht op FC Twente,’’ zegt Jansen.