PSV'er staat mogelijk voor vertrek: ''Duidelijk dat hij niet graag op de bank zit''

Eloy Room maakte in de zomer van 2017 de overstap van Vitesse naar PSV om de concurrentiestrijd aan te gaan met Jeroen Zoet. Tot veel wedstrijden in het eerste van de Eindhovenaren kwam hij afgelopen jaar niet en ook dit seizoen lijkt de kans op speelminuten klein. 

Zaakwaarnemer Khalid Sinouh vertelt in gesprek met Voetbal International dat Room momenteel niet tevreden is bij PSV: ''"Het is duidelijk dat Eloy niet met een grote grijns op de bank zit. Hij is niet blij dat Zoet is gebleven. De reden dat hij naar PSV ging, was omdat Zoet zou vertrekken. Maar er zijn sinds zijn overstap twee transferwindows verstreken en hij zit er nog. Ik denk eerlijk gezegd ook dat Zoet nog langer in Eindhoven zal blijven."

Omdat de situatie niet lijkt te veranderen bekijken Room en Sinouh de opties: "Het is voor Eloy dodelijk als hij te lang tweede doelman is, want dan blijf je dat ook. Zijn contract loopt af en na dit seizoen is hij dus transfervrij. We gaan eerst luisteren naar wat PSV wil, wij hebben geen haast en houden alle opties open.''