Met dit bomvolle voetbalprogramma kom jij het weekend weer door!

Wat een weekend staat er weer voor de deur. Op zaterdag kan je al kijken naar een aantal mooie wedstrijd en dan is daar zondag nog eens Super Sunday. Met dit bomvolle voetbalprogramma hoef jij helemaal niks te missen dit weekend.

Zaterdag 23 oktober

De zaterdag start je in Engeland met Chelsea - Norwich City om 13:30 uur. Daarna kan je kijken naar Bayern München - 1899 Hoffenheim om 15:30 uur en Everton - Watford om 16:00 uur. De zaterdagavond trap je af met Brighton & Hove Albion - Manchester City om 18:30 uur en FC Utrecht - sc Heerenveen om 18:45 uur. Aan het einde van de avond heb je nog de keuze uit Bologna - AC Milan om 20:45 uur en Athletic Bilbao - Villarreal om 21:00 uur.

Zondag 24 oktober

De hele zondag ken je genieten van topvoetbal, want het is namelijk Super Sunday. Je start de zondag met OGC Nice - Olympique Lyon om 13:00 uur, gevolgd door Cambuur - Feyenoord om 14:30 uur en West Ham United - Tottenham om 15:00 uur. Na 16:00 uur gaat de Super Sunday pas écht van start. Zo heb je de lastige keuze uit FC Barcelona - Real Madrid om 16:15 uur en Ajax - PSV om 16:45 uur. Daarnaas is er nog Manchester United - Liverpool om 17:30 uur.

In de avond zit je nog steeds goed. Je start met AS Roma - Napoli om 18:00 uur en KRC Genk - KAA Gent om 18:30 uur. Om de avond af te sluiten kan je kiezen tussen Inter - Juventus om 20:45 uur en Olympique Marseille - Paris Saint-Germain om 20:45 uur.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl