Arne Slot: "Interesse in Aursnes is er, maar nog niet heel concreet"

Marcos Senesi ontbreekt in de selectie van Feyenoord voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, tegen Vitesse. De Argentijnse verdediger staat voor een transfer naar de Engelse club Bournemouth. Inmiddels zit Senesi in het vliegtuig naar Engeland om bij Bournemouth zondagmiddag te medische test te ondergaan.

Feyenoord laat weten dat Senesi niet meedoet tegen Vitesse omdat hij "in een fase zit van een mogelijke transfer". De 25-jarige Argentijn verhuist voor naar verluidt 15 miljoen euro naar de Engelse club die afgelopen seizoen promoveerde naar de Premier League. Het bedrag zou nog met 2 miljoen euro aan bonussen kunnen oplopen. 

Na Tyrell Malacia (Manchester United) en Luis Sinisterra (Leeds United) is Senesi de derde Feyenoorder die deze zomer naar Engeland vertrekt. 

Aursnes

Arne Slot zei voor Vitesse-Feyenoord dat hij vrijdag al verwachtte dat Marcos een transfer zou gaan maken. Vrijdag hebben we ook al zo getraind met die wetenschap. We hebben deze zomer veel goede spelers verloren. Van de basis in de Conference League-finale staan er nu nog maar drie in. We hebben gelukkig voor mooie bedragen spelers kunnen verkopen aan mooie clubs in de Premier League."

Wel is Slot blij dat Aursnes wel kan meespelen tegen Vitesse. "De interesse in hem is overigens niet heel concreet. Daarom is het logisch dat hij speelt. Bij Marcos is dat anders. Die transfer is aanstaande."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl