Derde Turkse club klopt aan bij Sparta voor talent, dat 'beetje moe wordt' van Turkse gegadigden

Sparta Rotterdam wordt overspoeld met telefoontjes vanuit Turkije. Na Besiktas en Trabzonspor heeft nu ook Galatasaray zich in Rotterdam gemeld, schrijft het Algemeen Dagblad. En dat allemaal voor aanvaller Halil Dervisoglu. 

Volgens technisch manager Henk van Stee heeft Sparta al contact gehad met Galatasaray. De Rotterdammers vragen liefst 2,5 miljoen euro voor het talent Dervisoglu. Dat was voor Trabzonspor en Besiktas de reden om de onderhandelingen af te breken. Het moet nog blijken of Galatasaray en Sparta wel tot een akkoord komen. De aanvaller staat nog tot medio 2021 onder contract bij De Kasteelheren.

"Alleen voor de hoofdprijs kan Halil weg"
Van Stee blijft ondertussen voet bij stuk houden. "Er valt pas serieus te praten over een overgang wanneer we een bod ontvangen waarmee wij kunnen leven. Dat is tot dusver niet gebeurd", zegt hij tegen het AD. De technisch manager van de club wordt 'een beetje moe' van de Turkse gegadigden, zo zegt hij. "Ze geven ons de indruk dat ze Halil heel graag willen hebben, maar komen vervolgens met biedingen waar we niets, maar dan ook niets mee kunnen. Ik herhaal: alleen voor de hoofdprijs kan Halil weg."