'FC Twente geïnteresseerd in Sambo en Mauro Júnior'

In de zoektocht naar nieuwe spelers is FC Twente uitgekomen in Eindhoven. De club van Ron Jans zou interesse hebben in het huren van Shurandy Sambo en Mauro Júnior. Daarnaast zou het ook oren hebben naar middenvelder Michel Vlap.

Voor de ontwikkeling van Sambo zou PSV de rechtsachter graag uit willen lenen, mits hij zijn contract verlengd. Op dit moment heeft Sambo nog een contract tot medio 2022. Dat brengt het Eindhovens Dagblad naar buiten. PSV zou in Sambo een toekomstige speler van het eerste zien. FC Twente zou interesse hebben in het huren van Sambo.

Op het middenveld is FC Twente nog op zoek naar een 'nummer 10'. Daar zou het al bij Anderlecht hebben geïnformeerd naar Michel Vlap. De voormalige uitblinker van sc Heerenveen kwam in België op een zijspoor terecht en speelde afgelopen halve seizoen al op huurbasis bij Arminia Bielefield. Naast Vlap zou de club volgens Twente-insiders de naam van Mauro Júnior op het verlanglijstje hebben staan, al lijkt PSV geen afscheid te willen nemen van de Braziliaan.