Ten Hag blikt vooruit op clash met Dortmund: "Er is niemand die graag tegen Ajax speelt"

Erik ten Hag heeft zin in de Champions League-kraker tussen Ajax en Borussia Dortmund. De trainer van de Amsterdammers weet dat de bezoekers op papier de sterkste ploeg uit de poule zijn, maar denkt dat Dortmund er andersom ook zo over denkt.

Tot op heden hebben beide ploegen nog niet verloren in het miljardenbal. Met zes punten uit twee wedstrijden zijn de twee teams nog foutloos in de Champions League en daardoor is de ontmoeting in de Johan Cruijff Arena erg belangrijk. “Dortmund is natuurlijk de favoriet in de groep, maar ik denk ook dat niemand graag tegen Ajax wil spelen”, reageert Ten Hag in gesprek met RTL. “Dat vertrouwen moet je wel hebben”.

De 51-jarige oefenmeester verwacht een sterke opponent en focust zich niet alleen op Erling Haaland. De Noorse spits is inmiddels teruggekeerd van een blessure en zal gaan spelen in Amsterdam. “Maar we spelen niet tegen hem, maar tegen Dortmund en die hebben een speler die Haaland heet. We moeten het hele team verdedigen. We zijn overal op voorbereid, maar gaan vooral van onszelf uit".