Alles over de vernieuwde website van Voetbal Vandaag

De vernieuwde website van Voetbal Vandaag is precies datgene waar liefhebbers van voetbal in Nederland behoefte aan hebben. Het aantrekkelijke design roept direct enthousiasme op.

Voetbalvandaag is van origine een Hollands concept. Daardoor is er bovengemiddelde aandacht voor de meest bekeken voetbalcompetities in Nederland zoals onder andere de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker. Natuurlijk beschikt Voetbal Vandaag ook over de grootste competities over de grens. Of het nu om de Premier League, de Serie A, La Liga of de Major League Soccer gaat.

Het op een vernieuwende wijze gepresenteerde voetbal programma bevat alle wedstrijden van vandaag, morgen en de rest van deze week. Daarmee ben jij maximaal voorbereid op een vol speelschema en kun je zelfs vooruit plannen. De toegevoegde zenders maken duidelijk welke voetbalwedstrijden op tv worden uitgezonden.

Tussenstanden worden op Voetbal Vandaag doorgegeven zonder vertraging. Daarmee ben jij altijd als eerste op de hoogte van voetbal live scores. Dat geldt idem dito voor voetbaluitslagen en de actuele voetbalstanden van alle competities op de Voetbal Vandaag website.

Hoe bekend ben jij met het fenomeen voetbalwedden? Voetbal Vandaag geeft duidelijke uitleg over een groot aantal weddenschappen. Aansluitend lees je alles over veelgebruikte termen en word je wegwijs in odds vergelijken en odds converteren. Daarmee boost je jouw kennis en ga je beter voorbereid te werk, wat leidt tot winstgevend wedden op lange termijn.

Moet je bij voetbal voorspellingen dan zelf al het uitzoekwerk doen? Dat is aan jou. Je kunt ook gebruikmaken van de tips die Voetbal Vandaag dagelijks plaatst. De tools die hiervoor worden gebruikt bestaan uit een uniek algoritme en, vooral veel, historische statistieken. Bij elke voorspelling vind jij de cijfermatige onderbouwing.

Enorm vet en tegelijkertijd uniek is de weergave van de meest gespeelde weddenschappen bij alle wedstrijden in het programma. Achter elke voetbal bet staat de winkans, de beste odd en de bookmaker waar jij meteen kunt profiteren.

Voetbal op tv kijken en via voetbal livestreams

Een van de onderscheidende factoren op Voetbal Vandaag is het overzicht met tv providers in Nederland. Elke provider heeft zijn eigen pagina met uitgebreide informatie over zenderpakketten met voetbalkanalen, de tarieven en zelfs de diensten die worden aangeboden.

Bij welke provider je ook klant bent, Voetbal Vandaag heeft altijd een exclusieve aanbieding voor je klaarstaan bij het activeren van een voetbalpakket. Als jij een transfer wilt maken naar een andere provider, is de overstapservice van Voetbal Vandaag de voordeligste manier.

Kijk jij graag voetbal op tv, maar ook via voetbal livestreams? Lees dan de gedetailleerde uitleg over het koppelen van jouw zenderpakket aan de juiste mobiele applicatie. Ook kom jij alles te weten over programma gemist, voetbal kijken in het buitenland en het aantal personen waarmee je tegelijkertijd op 1 abonnement voetbal kunt kijken.

Elke pagina bevat een categorie meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen of is er iets anders dat je wilt weten c.q. opmerken? Voetbal Vandaag is 24/7 te bereiken via e-mail, een contactformulier en Facebook.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl