Dochter Frank Arnesen had relatie met Ronaldo

Bij het ESPN-progamma Goedemorgen Eredivisie deed Frank Arnesen onlangs een opvallende onthulling: zijn dochter had een relatie met Ronaldo Nazário.

Arnesen vertelde dat in de periode dat de Deen technisch directeur was bij PSV er een relatie ontstond tussen Ronaldo en zijn dochter. Dit was tussen 1994 en 1996. Nadat Hans Kraay jr. aan Arnesen de vraag stelde of het echt zo was beaamde de oud-prof dat: “Ja, dat klopt wel. Ronaldo was het laatste halfjaar bij PSV geblesseerd en woonde toen bij ons thuis.”

Ook onthult Arnesen dat de Braziliaanse spits hem nog steeds ‘papa’ noemt. “Ik heb hem voor het laatst nog gezien toen ik bij HSV werkte en hij in Hamburg speelde met het wereldelftal: een wedstrijd voor een goed doel met Zidane één keer per jaar. Hij noemt mij nog steeds papa.”

Om welke dochter het gaat is overigens niet bekend. Wel is duidelijk dat Ronaldo graag Deense frikadellen at. “Maar die waren niet echt goed voor hem. Hij werd wel erg dik,” vertelde de technisch directeur van Feyenoord lachend.

Video, de mooiste goals van Ronaldo in de Eredivisie bij PSV

Feyenoord-doelman vertrekt