Atletico Madrid-directeur praat mond voorbij: 'Antoine Griezmann gaat naar Barcelona'

Antoine Griezmann wordt al een lange periode nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Barcelona. Enkele maanden geleden gaf de Fransman aan te willen vertrekken bij Atletico Madrid. De directeur van Atleti, Miguel Angel Gil Marin, lijkt nu zijn mond voorbij te hebben gepraat. 

De transfer van Griezmann naar de Spaanse kampioen leek al zo goed als rond. De laatste weken veranderde de geruchten alsnog. De kopstukken in de kleedkamer en de fans leken niet zo enthousiast om de Franse superster te begroeten bij de club, nadat hij de Catalaanse club vorig jaar op het laatste moment afwees. Deze zomer kan Griezmann vanaf 1 juli vanwege een transferclausule voor 120 miljoen euro vertrekken uit de Spaanse hoofdstad.

Al sinds maart duidelijk
De twijfels bij het bestuur van de Spaanse grootmacht leek toe te nemen, zo schreef Diario Sport. De aanvaller leek zelfs een periode hard op weg naar Paris Saint Germain, maar niet is minder waar. Gil Marin sprak zich tijdens aanwezigheid bij een stierenvechtwedstrijd uit: "Ik ben heel duidelijk over waar hij volgend seizoen speelt, wij weten al sinds maart dat hij naar Barcelona vertrekt", laat de directeur weten aan Movistar, geciteerd door Marca.