Noa Lang ziet WK-kansen slinken door reserverol: "Het is aan hem om zich te tonen"

Noa Lang was vorig jaar nog een van de smaakmakers bij Club Brugge en kroonde zich met zijn club tot kampioen van België. De aanvaller dacht zelfs even aan een zomers vertrek, maar bleef toch in Brugge. Hier komt hij dit seizoen echter niet veel aan spelen toe en zo ziet Lang zijn kansen op een plek bij de WK-selectie van Oranje slinken. Brugge-coach Hoefkens heeft geen boodschap aan de tijdsdruk van de Nederlandse buitenspeler: "Hij moet zijn energie steken in presteren op het veld. Als hij mag invallen, is het aan hem om zich te tonen", aldus de coach van Club Brugge.

Lang voegde zich in de zomer van 2021 voor 6 miljoen euro bij Club Brugge, nadat hij eerder een seizoen verhuurd was door Ajax. De buitenspeler profileerde zichzelf in België en kwam tot aan dit seizoen 85 keer in actie voor Club Brugge, waarin hij 27 keer scoorde en 28 keer de aangever was. Dit seizoen startte Lang slechts twee competitiewedstrijden in de basis. Hij kwam in totaal dit seizoen zeven competitiewedstrijden in actie. De buitenspeler scoorde één keer en gaf één assist in de Jupiler Pro League.

Club Brugge-coach Hoefkens is ondanks het feit dat Lang weinig speelt dit seizoen tevreden over de Nederlander: "Voor hem is dit een moeilijke situatie. Voor alle duidelijkheid: ik ben enorm tevreden over de wijze waarop hij zich profileert dit jaar", aldus de coach van Club Brugge. Hoefkens is echter niet van plan om mee te denken met Lang: "Voor mij is het belangrijk om niet aan de tijdsdruk van Noa (Lang, red.) te denken", aldus de coach, doelend op dat het teambelang voorop staat. Hoefkens kijkt er wel naar uit om Lang weer in zijn beste vorm te zien.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl