Ricardo Kishna is supporters dankbaar na #adoaja: ''Reactie deed me heel veel''

Ricardo Kishna hoort maandagmiddag hoe ernstig zijn knieblessure is. Toch weet de aanvaller zelf al dat het niet goed zit, zo vertelt hij in gesprek met ADO TV.

"Ik wilde de bal blokken met mijn linkerbeen. Mijn voet bleef staan in het gras en ik voelde meteen dat hij er doorheen klapte", vertelt Kishna. Toen hij zondag doorhad dat het een zware blessure was, brak hij. "Ik heb een geschiedenis met mijn knie en blessures. Op dit moment weet ik nog niet wat er aan de hand is. De pijn viel op zich mee, het zakte gelijk weg. Maar je moet eerlijk tegen jezelf zijn: je weet dat er iets niet goed zit."

''Erg naar mijn zin''

Kishna heeft wel positieve herinneringen aan zijn thuisdebuut en de invalbeurt smaakt naar meer. "Het stadion leefde op, ik wilde elke bal hebben en voelde me direct op mijn plek. Ik ben hier naartoe gekomen om voor mijn club te spelen, voor ADO, en om plezier te maken. Ik heb het heel erg naar mijn zin de eerste twee, drie weken. Als je dan op zo'n moment weer tegen een knieblessure aanloopt, dan breek je."

Herstel

Op dit moment is de grootste vraag: hoe slecht zal het nieuws zijn?  "In principe maakt het voor mij niet veel meer uit. Wat het ook mag zijn, ik ga hard vechten en knokken om zo snel mogelijk terug te zijn. Ik wil het publiek heel erg bedanken. Ze hebben gisteren de eerste stap van mijn herstel gezet. Toen er voor mij werd gezongen en geklapt, ook toen ik op de brancard lag, dat deed me heel veel. Dat heeft me ook laten breken op dat moment," aldus Kishna.