Elftal van de week; speelronde 27

Speelronde 27 van de Eredivisie zit erop. De Klassieker werd met 3-2 gewonnen door Ajax, PSV walste met 5-0 over Fortuna Sittard heen, RKC pakte verrassend drie punten in Arnhem en FC Twente komt steeds dichterbij Feyenoord voor de derde plek. Een kijkje naar de beste spelers van de afgelopen speelronde.

(TEKST GAAT VERDER ONDER AFBEELDING)

Lars Unnerstall

FC Twente won zaterdagavond in eigen huis met 1-0 van PEC Zwolle. Mede dankzij Unnerstall zegevierden de Twentenaren. De goalie maakte vier reddingen, waarvan één spectaculaire in de 56e minuut en een moeilijke in de 75e minuut.

Noussair Mazraoui

Het was een spectaculaire Klassieker afgelopen weekend. Feyenoord ging de rust in met een 1-2 voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 3-2. Mazraoui speelde een sterke wedstrijd tegen Luis Sinisterra. De duels tussen beide spelers waren om van te smullen. De buitenspeler van Feyenoord scoorde nog wel, maar uiteindelijk won de rechtsachter van Ajax.

Gernot Trauner

Hoewel Feyenoord verloor stond Trauner de hele wedstrijd goed zijn mannetje. De Oostenrijker won twee van zijn drie directe duels met Sébastien Haller. De centrale verdediger was nog een twijfelgeval voor de wedstrijd, maar haalde net de aftrap.

Melle Meulensteen

RKC Waalwijk kwam tegen Vitesse nog in 1-0 achter in de 6e minuut, maar nog niet eens tien minuten later produceerde Meulensteen de gelijkmaker. De verdediger schoot de bal van ongeveer 25 meter tegen de touwen. Verder won Meulensteen drie van de vijf duels en kwam Vitesse amper door de verdediging van RKC heen.

Lisandro Martinez

De Argentijnse verdediger won van negen van de twaalf duels, maakte vier tackles en blokkeerde drie schoten. Feyenoord kwam er een paar keer bijna uit, maar daar kwam Martinez dan goed tussen. De man van de wedstrijd in De Klassieker.

Tyrell Malacia

De laatste speler uit de Klassieker. Malacia en Antony hadden net als Mazraoui en Sinisterra een paar heerlijke duels. Hoewel Antony de winnende goal maakte, zorgde Malacia ervoor dat de Braziliaan daarvoor niet in de wedstrijd zat.

Ramiz Zerrouki

Eén van de grootste oplevingen van dit seizoen. Zerrouki was tijdens het duel tegen PEC de man van de wedstrijd, nadat de middenvelder verdedigend en aanvallend opviel. Zo gaf hij drie key-passes en creëerde hij één grote kans. Verder onderschepte hij twee keer de bal en kwam 75% van zijn passes aan.

Luuk Brouwers

De middenvelder van Go Ahead Eagles maakte tegen SC Cambuur zijn achtste doelpunt van het seizoen. Verder creëerde hij twee grote kansen. Brouwers kon zelfs zijn tweede goal van de wedstrijd maken, maar hij stuitte op de goalie van SC Cambuur.

Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd Go Ahead Eagles - SC Cambuur

Joey Veerman

De van sc Heerenveen overgekomen middenvelder beleeft een droomstart bij PSV. Veerman was tegen Fortuna Sittard de man van de wedstrijd, waarin hij één assist gaf, twee grote kansen creëerde en 100 balaanrakingen had.

Eran Zahavi

Net als Veerman was Zahavi belangrijk voor PSV tegen Fortuna. De Israëlische spits produceerde de 3-0 en was de aangever bij de 2-0. Verder gaf Zahavi vier key-passes en speelde hij fantastisch tot de 65e minuut, want toen werd hij gewisseld.

Bekijk hier de samenvatting van PSV - Fortuna:

Jørgen Strand Larsen

Mede dankzij Strand Larsen won FC Groningen in de Domstad met 1-3 tegen FC Utrecht. De spits was bij twee van de drie goals betrokken, zo gaf hij de assist bij de 0-2 en schoot hij de 1-3 binnen. De aanvaller was een plaag voor de verdedigers van FC Utrecht.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl