Cocu heeft oren naar terugkeer: "PSV weet dat ze me altijd kunnen bellen"

Phillip Cocu zegt bij voorbaat zeker geen 'nee' tegen een terugkeer bij PSV. Op dit moment onderhandelen trainer Roger Schmidt en de clubleiding over een nieuw contract, maar tot op heden is er geen akkoord. Zolang die handtekening niet op papier wordt gezet, blijft de naam van de oud-trainer rondzingen.

In een gesprek met Voetbal International wordt een situatie aan de 101-voudig international voorgelegd: Schmidt vertrekt en Cocu kan het stokje van de Duitser overnemen. Op het moment dat Ruud van Nistelrooij klaargestoomd is, wordt hij de nieuwe trainer van de Eindhovenaren. "Dat hoor ik voor het eerst. Ik vind het moeilijk hierop te reageren", aldus Cocu.

"Kijk, op dit moment heb ik mijn handen vrij. Ik weet niet hoe dat over twee maanden is. PSV weet dat ze me altijd kunnen bellen. Dat is nu niet opeens anders. Ik sluit nooit dingen bij voorbaat uit". Cocu is tot op heden de laatste kampioenscoach van de Brabanders.

Hij transfereerde naar het Engelse Derby County, maar daar moest hij eind 2020 vertrekken en heeft vervolgens niet meer aan het roer gestaan van een nieuwe club. "Voor mij persoonlijk is het belangrijkste dat ik het gevoel heb dat ik toe ben aan een nieuwe klus. En ik zal kritisch kijken waar ik eventueel op inga. Of die match er zal komen en waar dat zal zijn, gaat de komende periode uitwijzen".

Volgens de voormalig trainer van de Eindhovenaren is de titelstrijd dit seizoen nog in volle gang. "Het niveau van PSV en Ajax ligt heel dicht bij elkaar. Dat hebben we in de laatste topper ook weer kunnen zien. Een lullig balletje bij de zijlijn bepaalde het resultaat. PSV heeft een goede selectie, met een coach die vasthoudt aan zijn visie. In zijn eerste jaar heeft Roger Schmidt zijn raamwerk neergezet", stelt Cocu. "Ze zijn nog volop in de race voor de landstitel".

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl