LIVEBLOG (gesloten): NEC promoveert naar de Eredivisie

NAC Breda en NEC Nijmegen staan zondag tegenover elkaar in de finale van de play-offs, met als inzet een ticket voor de Eredivisie.

De eindstrijd in de nacompetitie wordt gespeeld in het Rat Verlegh Stadion in Breda. Scheidsrechter Björn Kuipers heeft de leiding over de allesbeslissende wedstrijd in de play-offs om promotie/degradatie.

Liveblog

19:58

Afgelopen

NEC Nijmegen keert na vier jaar terug in de Eredivisie. De ploeg van Rogier Meijer wint met 1-2 van NAC Breda in de finale van de play-offs.

19:33

(70') Doelpunt NAC

NAC Breda kwam steeds dichterbij de 1-1. Sydney van Hooijdonk zet de thuisploeg uiteindelijk twintig minuten voor tijd op gelijke hoogte met NEC Nijmegen.

19:25

(68') Wervelstorm NAC

NAC Breda dringt aan en is dichtbij de gelijkmaker. NEC Nijmegen staat met de rug tegen de muur en houdt alleen maar tegen.

18:49

(45') Rust

Het is rust in het Rat Verlegh Stadion. NEC Nijmegen leidt met 0-1 en ligt op koers voor de Eredivisie.

18:30

(26') Doelpunt NEC

NEC komt op voorsprong tegen NAC via Cas Odenthal. Daar zullen de supporters van FC Emmen ongetwijfeld blij mee zijn.

18:10

Tumultueus begin

Er vindt in de openingsfase direct een opstootje plaatst, tot grote vreugde van menig kijker.

17:58

Publiek aanwezig

Tijdens de finale van de play-offs zijn er uiteraard supporters te vinden in het stadion.

17:50

Opstellingen NAC Breda en NEC Nijmegen

Dit zijn de 22 namen die zondagavond strijden om een ticket voor de Eredivisie.

17:45

Welkom!

Mis in dit liveblog niets van de finale in de nacompetitie, met doelpunten en opmerkelijke momenten.