Boskamp reageert op dickpicks Overmars: 'Wat bezielt mensen om dat te sturen?'

Jan Boskamp snap niet wat mensen bezielt om dickpicks te sturen. In gesprek met Het Belang van Limburg heeft de analist gereageerd op het grensoverschrijdende gedrag van Marc Overmars, waardoor de voormalig directeur van Ajax moest vertrekken uit Amsterdam. 

Overmars zou zich langere tijd schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij meerdere vrouwelijke collega's. De Emstenaar zou onder meer dickpicks hebben gestuurd, iets waar Boskamp zelf nog nooit van had gehoord. "Ik weet niet wat de mensen bezielt om dat te sturen." De acties van Overmars zorgde dan ook voor veel verbazig bij Boskamp. "Hij is altijd de ideale schoonzoon genoemd. Hij had alles; een mooi gezin, een topfunctie, aanzien, verdiende goed. Sportief heeft hij het fantastisch gedaan voor Ajax, maar dit soort praktijken kunnen niet door de beugel. Zijn opstappen is terecht."

Boskamp verwacht dat Ajax op sportief vlak weinig zal merken van de soap rondom Overmars. "Die hebben zoveel geld dat ze wel een goeie vervanger vinden. En de spelers stappen daar snel overheen. Tegen Vitesse (5-0, red.) speelden ze zelfs een van hun beste matchen van het jaar."

Feyenoord-doelman vertrekt