Arjen Robben vertelt over enige officiële aanbieding tot nu toe

Arjen Robben vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Bayern München en de toekomst van de 35-jarige buitenspeler is nog ongewis. De 96-voudig international heeft naar eigen zeggen pas één officiële aanbieding gekregen.

Robben sprak in de 538 Ochtendshow met Frank Dane over de aanbieding die kreeg. Deze bleek afkomstig van zijn oude club SV Bedum, in zijn geboorteplaats. "SV Bedum heeft een bod gedaan. Dat was best aantrekkelijk, moet ik zeggen. Er zat een jaarlijks teamuitje bij en daarnaast hoef ik daar niet per se te trainen en speel ik toch in het weekend", aldus Robben met een knipoog.

"Gezin op één"

Robben heeft meerdere opties: terugkeren in de Eredivisie, een nieuw buitenlands of helemaal stoppen. "Ik weet het echt nog niet. Als ik straks denk dat het mooi geweest is, dan stop ik er misschien wel mee. Alles ligt nog open, maar ik wil er niet te lang mee wachten. Ik heb ook een gezin, dus ik wil niet een paar weken van tevoren pas de keuze maken. De mening van mijn gezin is erg belangrijk in de keuze die ik ga maken. Zij staan op de eerste plaats."