‘Ajax wil na Bounida opnieuw in België shoppen voor megatalent’

Ajax slaagde er eerder deze week in om Rayana Bounida bij Anderlecht weg te kapen. De club uit Amsterdam is nog niet klaar in België. Zo meldt het Belgische medium Het Nieuwsblad dat Ajax zich zou willen versterken met Kyriani Sabbe van Club Brugge.

Sabbe is nog maar 17 jaar oud en staat in België te boek als een groot talent. Het is niet de eerste keer dat Ajax interesse toont in de rechtsachter van Club Brugge. De vader van Kyriani liet eerder weten dat scouts van Ajax diverse keren telefonisch contact hebben gezocht en dat de club graag met hem zou willen spreken over een mogelijke transfer. Dit zorgde ervoor dat Club Brugge meteen met Sabbe ging onderhandelen voor een langer verblijf in België en zo bleef Sabbe in Brugge. Nu het contract van de rechtsachter in 2023 weer afloopt gaat Ajax opnieuw een poging wagen.

Ajax heeft plan al klaarliggen

Club Brugge zou het contract van Sabbe met één jaar willen verlengen. Het is onbekend wat voor contract Ajax voor de jonge verediger zou overhebben. Wel is bekend dat Ajax een mooi aanbod klaar heeft staan waarin een route naar het eerste elftal staat uitgestippeld. De jeugdopleiding van Ajax staat ook in België hoog aangeschreven en dus zit de Amsterdamse club in een goede onderhandelingspositie.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl