Mark van Bommel vond ontslag bij PSV onnodig: "Helaas werden sommige mensen nerveus"

Hoewel de resultaten vooral in de laatste maanden van 2019 stukken minder waren, vond Mark van Bommel zijn ontslag bij PSV onnodig. Volgens hem zegt het veel dat alle (wissel)spelers positief over hem praten, zo laat hij aan het ANP weten.

"In mijn ogen was het niet nodig geweest. Ik heb na mijn ontslag geen speler slecht over mij horen praten. Ook de wisselspelers niet. Dat zegt wel wat. Ik heb nog steeds contact met sommige spelers daar. Iedereen weet wat ik met die club heb. Dan is het niet leuk als je daar ontslagen wordt, maar het is niet anders."

Sommige mensen werden helaas nerveus

"De resultaten waren even niet goed, maar we verloren vrij onterecht met 3-1 van Feyenoord, want we waren sterker die wedstrijd. Sommige mensen werden helaas nerveus bij PSV. Dat is jammer."

Van Bommel had de kans om kort na zijn vertrek bij PSV aan een nieuwe klus te beginnen: "Maar ik voelde er weinig voor om tussentijds in te stappen. Ik begin liever voorafgaand aan een heel seizoen. De Bundesliga zou wel bij me passen, Engeland zie ik ook wel zitten. Maar een mooie Italiaanse of Spaanse club zou ook goed kunnen. Mijn zaakwaarnemer Mino Raiola brengt me op de hoogte als er iets concreets speelt."