PSV laat oog vallen op Portugese aanvaller van RB Leipzig, vraagprijs meer dan tien miljoen euro

PSV zou volgens De Telegraaf interesse hebben in de Portugees Armindo Tué Na Banga, kortweg Bruma. Dit werd eerder al gemeld in verschillende Portugese media. Het is echter maar de vraag of de 24-jarige aanvaller ook daadwerkelijk naar Eindhoven komt. De vraagprijs van zijn club RB Leipzig zou een probleem zijn.

De nummer drie van de Bundesliga zou volgens De Telegraaf meer dan tien miljoen euro willen vragen voor de tweevoudig Portugees International. Bruma zou in Eindhoven kandidaat zijn om de mogelijk vertrekkende Hirving Lozano en/of Steven Bergwijn op te volgen. 

Bekijk in deze video de beste goals en skills van Bruma (Tekst gaat verder onder video)

Zes basisplaatsen
PSV probeerde twee jaar terug Bruma ook al binnen te halen. Toen vertrok hij voor 15 miljoen euro van Galatasaray naar Leipzig. De in Guinee-Bissau geboren linksbuiten heeft nog een contract in Duitsland tot medio 2022. De ex-speler van onder meer Sporting Portugal en Real Sociedad kwam het afgelopen seizoen slechts zes keer in actie in de basis en had dus geen groot aandeel in het behalen van de Champions League met zijn club.

Vertrek Lozano en Bergwijn
PSV speurt op de internationale markt naar nog meer mogelijke versterkingen voor het geval Lozano en Bergwijn vertrekken. De Mexicaan kan rekenen op interesse van Paris Saint Germain en Napoli, terwijl Bergwijn een stap kan maken naar Ajax.