Engeland - Duitsland waar spektakelstuk: comebacks, doelpunten en fouten Maguire

Na een prachtig eerbetoon aan de overleden Queen Elizabeth stonden Engeland en Duitsland in de laatste groepswedstrijd van de Nations League tegenover elkaar op Wembley. De eerste helft deden de nergens meer voor spelende landen het rustig aan, maar na rust brak er een prestigestrijd los.

Harry Maguire leidde een vermakelijk tweede bedrijf in door een penalty te veroorzaken. Duitsland kwam op 1-0 en wist deze voorsprong een kwartier later te verdubbelen doordat Maguire wederom in de fout ging.

Fouten Maguire

Engeland gaf zich voor eigen publiek niet gewonnen en wist binnen een kwartier een complete comeback te realiseren. Door goals van Luke Shaw, Mason Mount en Harry Kane was het opeens 3-2.

Engelse comeback compleet

De bizarre tweede helft werd afgesloten met een treffer van Kaj Havertz, die na een slippertje van Nick Pope toch weer voor Engelse teleurstelling kon zorgen.