Boosheid Dick Advocaat weggezakt na gesprekken met Berghuis en Sinisterra

Dick Advocaat heeft gesproken met Luis Sinisterra en Steven Berghuis. De oefenmeester deed dit omdat de twee spelers niet deden wat van ze werd verwacht in het duel tegen FC Emmen (1-1) van twee weken terug. 

"Of de boosheid is gezakt? Ja hoor", zei Advocaat tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel tegen Fortuna Sittard komend weekend. "Ik heb met de spelers gesproken, dan ben ik het kwijt. Dat gaat op een leuke manier. Je moet niet denken dat de relatie tussen mij en de spelers niet goed is."

Na het 1-1 gelijkspel van Feyenoord tegen FC Emmen oordeelde Advocaat na afloop voor de camera's erg hard over een aantal spelers. De trainer gaf aan dat ze het wedstrijdplan niet uitvoerden en noemde hierbij de namen van Steven Berghuis en Luis Sinisterra. 

"Het kan niet zo zijn dat als je druk gaat zetten dat Jantje dit doet en dat Pietje inzakt. Dan krijg je fouten en wil ik weten waarom ze dat doen. Dat moet op elkaar afgestemd zijn. Het grootste probleem die wedstrijd was Sinisterra. Hij kon er moeilijk antwoord op geven. Berghuis was het met mijn opmerkingen eens", besluit Advocaat.