Kees Jansma vindt Renato Tapia een Feyenoord-speler: "Hij moet op het niveau meekunnen"

Feyenoord-middenvelder Renato Tapia is een geval apart, vindt ook Kees Jansma. Zo is Tapia een gewaardeerde kracht bij het nationale team van Peru, maar in Nederland wordt hij onderschat. Verdient Tapia weer een kans bij Feyenoord, nadat hij vorig seizoen werd verhuurd aan Willem II?

Geen geld

“Ik vind het een Feyenoord-speler", vervolgt Jansma. "Hij moet op dat niveau meekunnen. Hij is mislukt. Ik weet niet precies waarom. Te onbetrouwbaar? Dat je dus niet zeker van hem bent? Ja. Feyenoord heeft geen geld, Jordy Clasie gaat weg.  Dit is een prima middenvelder voor Feyenoord”, aldus Jansma.

Controleur

Ook Hedwiges Maduro doet een duit in het zakje. Zo vindt hij net als Jansma dat Tapia weer een kans verdient bij Feyenoord, maar wel in een ander systeem. Zo moet Tapia volgens Maduro naast een controleur komen te spelen: "Je moet een speler naast hem hebben die de controle houdt, zodat Tapia met risico kan spelen. Eigenlijk wat Frenkie de Jong ook doet bij Ajax, met Lasse Schöne ernaast. Dat moet bij Feyenoord ook. Hij was bij Feyenoord altijd de enige zes. Dat is risicovol." 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl