Agent pakt Ajax aan: "Zo'n fout heb ik nog nooit meegemaakt"

Agent pakt Ajax aan: "Zo'n fout heb ik nog nooit meegemaakt"

Heel even was MVV-verdediger Alessandro Ciranni verdediger van Ajax. De 21-jarige mandekker was dinsdag ineens te vinden op de officiële website van de Amsterdammers, onder het kopje 'selectie'. Volgens een woordvoerder van de Amsterdamse club is er geen sprake van een transfer en betrof het een fout. De zaakwaarnemer, Kristof Vandermissen, van Ciranni is echter niet te spreken over de gebeurtenis.

''Voor ons kwam dit ook als een verrassing''
"Hier is ergens een grove fout gemaakt", zegt Vandersmissen tegen De Limburger. "Voor ons kwam dit ook als een verrassing. We hebben het ook gemeld aan Ajax en zij zouden het onderzoeken en ons feedback geven. Het moet ergens mank gelopen zijn." Arjan Duijnker, persvoorlichter van Ajax, zei dat dit soort fouten vaker voorkomen.

''Het lijkt erop dat ze zichzelf in willen dekken''
"We hebben wel vaker dat ineens een speler op de website opduikt die onlangs op het wedstrijdformulier stond in een duel tegen Jong Ajax", vertelt Duijnker aan De Limburger. "Dat is in dit geval ook gebeurd." Ajax sprak van een technische fout, maar Vandersmissen vindt dit apart: "Een vreemde verklaring. Het lijkt erop dat ze zichzelf in willen dekken. Ik ben al meer dan tien jaar agent en ik heb dit nog nooit meegemaakt."

Geen verdere interesse van Ajax in Ciranni
De woordvoerder van de Amsterdammers zegt dat er van een transfer van Ciranni naar Ajax absoluut geen sprake is. Wel is er interesse van andere clubs. "Over een eventuele transfer kunnen we weinig zeggen. Er zijn meerdere clubs die interesse tonen, maar we zitten met geen van die clubs in de afrondende fase van een transfer." De naam van de MVV-verdediger werd dinsdag al binnen een kwartier van de Amsterdamse clubsite afgehaald.

Ook interessant